Friday, August 15, 2008

Da Lady's Da Teacher

Okay, det var en fånig titel.

Men i alla fall.

På måndag i nästa vecka träffar jag Elizabeth och Rasmus för mer prat om mitt deltagande på Futuregames-utbildningen på RMI Berghs.

När jag säger deltagande så menar jag inte att jag skall GÅ utbildningen, utan att jag skall lära ut på den. Allt i kunskapsspridandets namn. Allt i oliktänkandets namn. Jag är trött på likriktningen inom spelbranschen. Visst måste man kunna sina grejer, men man måste inte vara avskärmad från resten av omvärlden bara för det.

Jag har pratat med Elizabeth tidigare, och hon gjorde klart för mig att mitt deltagande i utbildningen skulle vara tongivande. Det är roligt. Det är kul att få vara med och påverka (aaahhaaaa, maaaakt, tänker den enkelspårige) eftersom jag själv har saknat "värdiga" förebilder när jag har banat min väg genom speldjungeln. När vi har pratat så har vi pratat om intryck från många olika områden, industridesign, arkitektur, landskapsarkitektur och så vidare. Poängen är att skapa en utbildning som förvisso är inriktad på yrkeskunskaper, men som ger en lite annorlunda twist på det hela.

Det enda jag just nu känner är dock att jag skulle behöva spela lite mer än jag gör.

Kanske dags att gå till spelbutiken och köpa lite nya games. Synd bara att pengarna tryter.

Intressant?

Andra bloggare om:
, , ,

2 comments:

Wilhelm Raab said...

Vaddå enkelspårige?

devilkitten said...

Tja, en person som bara tänker på makt?