Monday, November 17, 2008

Lich King

Frågan jag ställer mig när jag läser den här artikeln är - var fanns föräldrarna? De VET väl att de kan ställa in parental control om de är oroliga för hur länge deras barn sitter framför datorn?

I det här fallet verkade de helt enkelt inte medvetna om att sonen satt och spelade, och spelade, och spelade, och inte åt, inte sov... Jag vet inte hur deras situation ser ut hemma hos dem, det kan finnas en miljon skäl till varför pojken fick ett krampanfall, men jag har väldigt svårt att förstå föräldrar som inte säger "stopp, nu är det dags att äta" och rycker modemsladden om det skulle vara så.

Min teori är att det är jävligt lätt att skylla på något annat än sina egna föräldrafärdigheter när något skrämmande händer med ens barn.

Eller så är det helt enkelt så att Blizzard har programmerat in en Lich i spelet. En varelse som sitter och äter energi av de stackars små liven, tills de ramlar av pinn och dör, bara för att sedan kunna återuppliva dem i sin enorma armé av odöda, som i sin tur kommer att orsaka en zombieinvasion i hela världen. Man vet aldrig...

Intressant?

Andra bloggare om:
, , ,

1 comment:

meta said...

Hm, försökte posta förut, försöker igen:

Jag undrar just om dagens ungdom inte hört talas om cola, chips och pizza???