Tuesday, September 2, 2008

Lägesuppdatering

De som läser min blogg regelbundet - och hur många är det? Tre personer? - har säkert märkt att mitt postande lidit en smula. Det här beror på fyra saker. Futuregames, Fenix, Sverok FS och Stockholms spelkonvent -08. Stockholms spelkonvent har tagit mycket tid eftersom det är dags att växla upp aktiviteten ett läge nu. Det är bara drygt en månad kvar till konventet, föranmälan är öppen och det är dags att se till så att allt runtomkring konventet funkar. Jag har använt mig av zoho creator för att fixa en anmälningsdatabas, och i det inledande skedet av anmälningsperioden tog det mycket tid att fixa till saker som inte kommmit med och saker som blivit fel. På det stora hela är jag mycket nöjd med hur det har fallit ut. Det känns bra, och det betyder att allt förmodligen kommer att gå åt helvete :).

Anmäl er till Stockholms spelkonvent idag! Det är ett vackert litet konvent på en vacker liten skola. Med massor av rollspel! Konventet alltså, inte skolan. Även om det finns rollspel på skolan också, vad jag förstår.

Och föreläsningar! Jag kommer att sitta klistrad på nästan alla av dem.

Futuregames drar igång i slutet på september och jag skall vara där för att ge en brädspelsuppgift och vara allmänt inspirerande. Den 29/9 blir det. Tror jag. Jag har i vilket fall börjat kolla på hur jag skall sätta ramar och ge uppgiften.

Sverok FS... well... det är en huvudvärk. Jag har skrivit ett par diskussionsunderlag och ett beslutsunderlag till nästa möte, nu i helgen, och jag har även varit med och pratat om ytterligare två beslutsunderlag som kommer att diskuteras på mötet. Jag blev uppringd av valberedningen för ett tag sedan och har tackat nej till vidare engagemang. Det äter upp all min fritid, och Sverok FS får mig att må dåligt över allt jag inte hinner med att ta tag i som jag borde ta tag i. En stor skuldfälla. Jag har haft konstant dåligt samvete ända sedan Riksmötet, och det är inte alls kul. Så nu är det slut. Eller snarare, i November är det slut. Jag kör som vanligt fram tills dess och ser till så att allt jag har gjort i FS blir överlämnat på ett bra sätt. Men det mesta handlar om dokumentation i alla fall, så det är förmodligen inte så mycket att lämna över.

Fenix är det roligaste. Jag har skrivit en massa recensioner och artiklar och pysslat som vanligt till dem. Det är alltid lika kul. Förhoppningsvis blir det inga sista sekundengrejer den här gången. Hoppas jag. Hum... Humm...

Oh, en grej till som jag ägnat mycket tid åt den senaste helgen i alla fall: jag fick pengar till bokhyllor på min födelsedag, så helgen gick åt att bygga hyllor, flytta böcker och - sent på söndagen - att njuta av mitt nya vardagsrum och mitt arbetsrum som inte längre består av bokhögar. Jag firade dessutom med att köpa två nya bonsaier och fick långa, vackra gladiolus av pojkvännen som muntrar upp ytterligare. Nu trivs jag igen, hemma. Gäller bara att städa i mitt arbetsrum också, och det... blir lite knivigare, men jag skall se om jag inte kan köpa lite förvaringsprylar på IKEA inom kort. Sätta upp lite nya hyllor i garderoben och köpa fler lådor att lägga saker i, samt att slänga en massa skräp.

I det här ögonblicket har jag lite paus från jobbet, som idag består av att räkna svarta lådor. Jag vet... Det är lite absurt.

På iPoden snurrar Sophe Lux "Fill Me Up With Grace". Jag vill ha mer musik av Sophe Lux.

Intressant? Nje...

Andra bloggare om:
, , , , ,

4 comments:

Anonymous said...

Jag det har varit stilla här ett tag. Trodde FRA dragit in ditt bloggkonto!
Jag tillhör i alla fall dom som vill ha hyfsad koll på vad du håller på med :)

devilkitten said...

FRA försökte, men jag åkte till Lovön och hotade med att kissa på deras bilar.

Det verkar som att FRA har konkurrens, med andra ord.

Nilsson said...

Hej!
Av en slump kom jag in på "klokboks" sida i dag, därifrån kom jag till din sida. Vilken tur jag har som hittat era sidor! smarta, intressanta och roliga bloggar båda två.
Tack!
/Åsa

Salle said...

Skönt att du har en Klokbok att luta dig mot ibland.