Monday, June 8, 2009

Surt sa rönnbären...

...om räven, eller hur det nu var.

Just nu, i skrivande stund om man så säger, så sitter jag på Göteborgs centralstation och är helt zonkad. Jag har hållit föreläsning för en hög ungdomar (!) på Academedias utbildning för projektledning spel.

Jag tror inte det gick så bra. Men jag hoppas att Ola är nöjd ändå.

Jag är trött som fan just nu, och jag kommer inte att vara hemma förrän sent, sent ikväll. Funderar på att unna mig en taxi från Tumba station till Hålvägen, men det brukar kosta en hundring, och det känns mindre bra just nu. Får kanske kosta på mig att sova en halvtimme till imorgon bitti innan jag går till jobbet.

Det tar verkligen på krafterna att föreläsa. Det är som att ladda, ladda, ladda en stor mängd energi, och sedan... pooof... urladdning och utmattning. Eller så kanske det är det myckna resandet som sätter sina spår.

Jag sitter på Espresso House, där jag misslyckades med att få min beställda IsChai, och jag orkar inte bråka just nu. Jag skall gå till pressbyrån och köpa en dryck, sedan skall jag... jag vet inte. Sova på tåget tror jag. Jag har gjort lite stuff som jag tänker lägga upp senare, men inte just nu. Och JÖSSES VAD VIMSIG jag är... gosh.

Nu är det dags att sluta.

2 comments:

Ola Janson said...

Jag är supernöjd. Du var grym och är välkommen tillbaka när som helst.

devilkitten said...

Awww...