Sunday, April 15, 2007

Lördag & Söndag

Gårdagen har gått åt att sova mest. Jag har haft ont i huvudet sedan i torsdags, och det vill inte släppa. Ont ont ont. Allt verkar gå ut på att jag gör ont numera.

Jag har sett lite på film. I förrgår köpte jag Casino Royale, och igår såg jag på Superman Returns och Batman Begins. Två alldeles utmärkta superhjältefilmer.

Medan jag har sett på film har jag skrivit lite äventyrsfrön som jag tänkte lägga upp på hemsidan. Funderade på att bygga ut Trinitysiten att omfatta Aberrant också. Jag har för många projekt på gång.

Jag skall gräva upp cykeln ur källaren idag och ge mig ut och cykla lite. Kanske tar en tur bort till ICA Maxi. Det är ju en bit att resa, så det vore bra om jag kunde komma på ett bra sätt att ta sig dit utan att behöva utsätta sig för motorvägen och bussar.

Annars har det som sagt mest varit att sova och se på film den här helgen. Jag hade ambitioner om att få klart Europa, men jag har inte orkat skriva ett enda ord. Det är för mycket ont överallt. Och situationen på jobbet gör mig inte mycket gladare direkt. Solen utanför får mig att vilja plocka fram färgerna och måla, men både staffliet och mina temperafärger står hos Johan i Göteborg.

No comments: