Wednesday, March 5, 2008

Eterpaus

Jag känner mig tvungen att ta en eterpaus, ett mediebreak, en blograst helt enkelt.

Gårdagen var ingen bra dag. Det var mycket dött trassel i luften, som en dimma av asbest låg det över min omnejd, och jag inser så här i retrospekt att jag försöker skrämma iväg mannen jag nyligen inlett (motvilligt, men han ger sig fan aldrig. Han är som en terrier. Bara biter sig fast och vill inte släppa taget. Så vad gör man? Jag har försökt att resonera med honom men då kysser han mig och sedan kan jag inte tänka. Life's a bitch...)ett förhållande med.

Man borde kunna läsa recensioner av folk. (Det är här syskonen och föräldrarna förmodligen bör sluta läsa...)

Djävulskattungen
Innehåll: 10
Intryck: 3

Tittar man på omslaget på den här donnan kanske man blir besviken. Det hela beror på vilken känsla för estetik man har. Hon kan verka lite rå, har ingen direkt klädstil och - hu - rakar inte benen som andra donnor. Tilltalande drag är ögon och möjligtvis även munnen, beroende på vad man anser om amorbågar. Hon har även enligt somliga en vacker nacke, men även det är beroende på tycke och smak.

Kroppsformen är av det mer bastanta slaget och det i kombination med ljus hy gör att man närmast jämför henne med något av romantikens konstverk. Rejäla doningar med andra ord. Kroppen är i övrigt medelstark och med god böjlighet.

Inuti däremot måste man vara beredd på lite irrgångar och labyrinter. Samtal med donnan kan plötsligt leda till mentala tvärvändningar som kan vara svåra att hänga med i, och man får vara beredd på att hon med jämna mellanrum kommer med små elakheter och cynismer som kanske kan vara svåra att greppa för utomstående. Utanför hennes eget huvud det vill säga.

Hon får ofta omdömet "intelligent", vilket förmodligen beror på ett kvicksilversnabbt intellekt som är väl bevandrat i konsten att hoppa från ämne till ämne samt en allmänbildning som förvisso inriktar sig mest på de mer morbida ämnena i vardagen som exempelvis hur lång tid det tar för ett lik att förmultna, samt hur man bäst utrönar varifrån ett slag kommit med basis i blodstänkens utseende via biologisk krigsföring till 1700-talshistoria.

Hon har en stabil ekonomi och livnär sig som speldesigner, ett något osäkert men kreativt yrke. Hon kräver ständiga utmaningar och kan därför vara lite svår att ha att göra med, men när hon är nöjd med sin arbetssituation får hon mycket gjort på kort tid och med hög kvalitet. Akta dig för att tråka ut henne dock! Hon blir oerhört bitsk av människor hon inte anser förtjänar hennes tid, men tar den ändå.

På hemmaplan ägnar hon sig åt rollspel och brädspel till största delen, även om ett och annat konsollspel och PC-spel slinker ner. Hon kan bli mycket absorberad av så kallade MMOer, så vill man ha en pratstund med henne bör man kolla så att hon inte sitter och spelar först.

Blommor och choklad imponerar inte alls lika mycket som ett välskrivet brev eller en vacker målning. Hon är även immun mot gullande och kan bli rätt irriterad på det.

Hon är helt emot telefoner, tycker inte om dem alls, ens att prata i och det betyder att det telefonsamtal som når henne bör hållas så kort det går för att inte locka fram ragatan. Man skall heller inte tugga med öppen mun eller vissla i närheten av henne eftersom det framkallar ett svårtartat förakt. Vill man ha en renlig donna är det här dock något att satsa på, eftersom hon är mycket ordningssam.

Kort sagt: Det här är en högexplosiv donna, som kanske inte lovar så mycket på utsidan, men som kan visa sig väl värd ansträngningen. Dock är hon med jämna mellanrum lätt motstridig till tanken på relationer eftersom hon enligt sig själv "inte är bra på dem".

1 comment:

Henrik said...

Jag säger Djävulskattungen Innehåll ? Intryck 10, eftersom jag inte känner dej så himla väl och inte vet vad som rör sig i ditt inre (bloggen räknas inte, och förresten sa Goethe att alla självbiografier är lögn ändå) men jag har alltid fått ett himla bra och begåvat och allmänt tilldragande intryck när vi träffats!