Thursday, June 19, 2008

Bomber och blommor

Camilla Lindberg och Birgitta Ohlson har blivit blombombade, på uppmaning av Rick Falkvinge. Nu vädjar riksdagen om att vi inte skall skicka fler blommor, utan istället sätta in pengar på Reportrar utan Gränser.

Så kan det gå, men det är fint att det är så många som har tagit uppmaningen på allvar och visat sitt stöd (jag också, får jag väl erkänna). Falkvinge uppmanar också till bananrepublikfest den 2/7, mellan 15 - 19 på Mynttorget.

Om jag nu skall återgå till lite "normalare" ämnen så här på torsdagseftermiddagen (och missta för all del inte detta som ett bryt med FRA-lagen. Det är alldeles för viktigt att ignorera.) så tänkte jag rapportera om att IDAG-sidan på SvD pratar om Warhammer 40K som avkoppling. Konfliktspel! I SvD! Utan några negativa konnotationer. Hurra för killarna som spelar som verkligen ger ett gott intryck av hobbyn och som trots de något krigiska tendenserna som finns i WH40K inte får det att framstå som något annat än det är - avkoppling. Och hurra för reportern Lennart Lundqvist som faktiskt lyckats hålla sig ifrån missuppfattningar. Det är roligt att se hobbyn må bra och få lite uppmärksamhet.

Intressant?

Andra bloggare om:
, , , , , , , ,

No comments: