Monday, January 14, 2008

Stockholms Spelkonvent och årsmöte

Det är dags för SSKs årsmöte, som jag säkerligen har påpekat i tidigare bloggar. Exempelvis den igår. Jag gick och lade mig tidigt igår, vid sjutiden (ja, jag vet, det är astidigt, men jag äter penicillin för groks skull!), och vaknade följdaktligen klockan tre inatt. Så jag har suttit uppe sedan tre och jobbat inför SSK-mötet. Men med tanke på hur många det är som har sagt att de inte tänker komma är jag lite tveksam inför kvällens tillställning. Jag hoppas att det blir ett beslutsmässigt möte.

Det finns heller ingen på listan som valberedningen förberett som är beredd på att ta generalsposten, det oroar lite. Men det skall nog lösa sig. Hoppas jag.

Lunchen idag kommer att gå åt att skriva ihop en presentation i Keynote (jag har en mac. Jag använder inte PowerPoint om jag inte blir hotad till livet.)samt att utöka handboken en smula.

Fast nu är lunchen slut, och jag har inte lyckats med ens hälften av det jag föresatte mig. Life's a bitch. Som tur är har jag anteckningar överallt. Överallt! Verkligen! I mitt Muji-block i alla fall. Och så har jag förhoppningsvis tillräckligt mycket sinnesnärvaro för att kunna komma ihåg en del av punkterna vi måste ta upp på mötet. Jag är sliten idag. Jag vet inte om det är halsflussen som ligger och gnager under ytan eller om det är något annat som gör sig påmint, men jag är inte på topp. Kan vara tanken på att dagen inte tar slut kl 17.00 för mig idag och att jag dessutom skall sitta i ett två timmar långt planeringsmöte? Kan vara.

Jag har heller inte tillgång till de berömda möteshandlingarna som skall delas ut på mötet på SSK. Hade jag haft det hade jag åtminstone inte känt mig fullt så oförberedd på allt.

Oh, the thrill and the hurting! Fan. Jag känner på mig att jag kommer att göra något dumt ikväll. Och att jag inte kommer att hinna med att sammanställa allt som jag känner att jag borde inför aftonen. Borde ha börjat tidigare. Borde, borde, borde. Magsår på beställning. We fix! Säg bara konvent...

EDIT: Jag har förmodligen gjort något dumt ikväll... Jag har svarat på ett mail. Jakande. Det är inte bra. Bara hoppas på att man inte blir tagen på allvar...

Och jag är invald i Föreningen Stockholms Spelkonvents styrelse, som sekreterare no less. Vi får la se hur det går änna... Nu har jag i alla fall projekt så att det sprutar ur öronen på mig.

3 comments:

Erik said...

Klart man blir tagen på allvar när man svarar jakande på mejl. Något annat godtas icke... :)

devilkitten said...

Bah! Så går det när man går med på att låta sig nomineras till Sverok... Men det är förhoppningsvis ingen som vet vem jag är ändå. =)

Erik said...

Jaha, Sverok. Jag fick för mig att det var anmälningen till en icke namngiven, snart förestående speldag som du ångrat. *Det* går inte för sig. :)