Saturday, February 16, 2008

Wheeeee

Fluff!

Whee!

EDIT: För att elaborera något - jag är trött som en gnu idag på grund av ett långt och trevligt telefonsamtal, som dessutom lyckades knäcka mitt batteri i min N73:a. Tacka vet jag Sony Ericsson.

Dagen har gått åt att skriva lightregler, och att döda pirater. Tyvärr dödar jag inte hälften så många som sänker mig. Jag har förlorat otaliga skepp, enbart på att ha försökt korsa böljan den blå. Jag är jättebra på sänka skepp, förutsatt att det är mina egna skepp som skall sjunka.

I övrigt är jag luddig i skallen för jag har fått besök av trasselfén. Trasselfén är den där förbaskade varelsen som dyker upp varje gång man inte riktigt kan besluta sig för något, och för vad man skall ta sig till. Tillvaron betecknas av nervositet, nyfikenhet och rädsla. Djävulskattungen i ett nötskal.

Dessutom spenderade jag fredagen med att slita hund (äntligen!) och färdigställa sex dokument (nej, nej, nej, inte sexdokument 6 st dokument!) på jobbet. Snacka om att pressa sig till det yttersta. En halvtimmes lunch var allt jag fick. OCH JAG ÄLSKADE VARJE SEKUND! Inte av lunchen då. Av jobbet.

*hrm*

Nåja. Åter till grottekvarnen.

2 comments:

Joakim said...

*imiterar spam*

Sexdocuments
See sex on documents
sexdocuments on sex documents
teen sex doucments
seven documents having sex documents
Viagra
sexy documents from Canon Copy
sexy teen slut documents (aka legal letter)

devilkitten said...

Sluta! Du smutsar ner min blog med dina insinuationer och imitationer! Jag är en moraliskt oklanderlig människa!

Erh... Nästan!