Sunday, February 10, 2008

Yarhhh!

Igår satt jag och fixade med min PC (jag vägrar kalla den dator. Den har inte gjort sig förtjänt av det. Den är elak, envis och vägrar berätta vad det är som är fel. Jag älskar min mac mer och mer ju mer jag försöker spela spel på min PC.) och chattade med Chris, Roger och Wille på samma gång. (Oooo, tre killar på en gång! Oooo... Porr, som Wille hade sagt.) Dessutom författade jag mail till klokboken och det var också småmysigt. Jag kände mig inte ensam.

Det jag försöker komma fram till är att jag TROTS min puckade, högljudda och missnöjda fulburk hade det ganska trevligt framför datorn igår. Tänk vad lite sällskap kan göra. Och tänk vad härligt det är med en KVM-switch och en router. Jag har iofs inget trådlöst nätverk än, men det känns inte som att det behövs. Jag har ett uttag till varje burk, inklusive Xboxen och den där PS3:an jag skall skaffa så fort Little Big Planet kommer ut. Äntligen ett spel att se fram emot. Utöver chattandet slogs jag också med Pirates of the Burning Seas. Det funkar inte om man har virusprogram igång... Tur att PC:n enbart innehåller spelapplikationer. Det är lustigt. Trots att det är bättre prestanda i den nu än i min MacBook Pro är den ändå kass. Jag spenderade 2800:- på att få den up to date. Nytt mammakort, ny processor, nytt minne och ett nytt grafikkort. Jag har kommit fram till att jag älskar att bygga datorer. Precis på samma sätt som jag älskar att bygga IKEA-möbler. Mycket mysko. Men jag antar att det är kärleken till att arbeta med händerna som får sig en dosis när jag pysslar.

Dagen kommer att bjuda på En to-do-lista utan dess like, så jag skall sätta igång bums. Vännen Frank väntar i kylskåpet med sin guarana och taurinstinna mage och jag har köpt snabbkaffe (fair trade och ekologiskt, så det kostade skjortan, men samvetet är glatt) som jag skall hälla i mig under dagen. Eller fram till dess att Wille vaknar och börjar tjata på mig att spela PotBS.

Annars är det same old, same old. Jag jobbar häcken av mig varje vaken sekund, eller så komar jag framför min Xbox 360 som nu får vara stand in för min DVD-spelare som har stendött.

Dagens To-do:

  • PDF-version av "Att Spelleda på Konvent" - Färdigt!

  • Färdigställa ansökningar till Sverok om bidrag (smågrejer)

  • Rollspel på Sportlovet - lightregler för DoDT, Superhjältarna och Star Wars + äventyr för alla tre

  • Western - Hästar

  • Nytt avsnitt till "Att spelleda på konvent" - Färdigt (men inte upplagt)Man kan ju gissa att det mesta inte kommer att bli gjort.

2 comments:

Joakim said...

Men åååh!

Jag har fått ett eget label! Nu känner jag mig nästan nödgad att be om VIP-kort hos upphovsrätts- och mediaindustrin :D

Alltså, jag menar ... en 'artist' med eget label måste ju skydda sig, typ. Eh ... Hmm ...

Fluff!

devilkitten said...

Klart grabben skall ha en egen label! Erh... Tja... Nåväl.

Fnord!