Saturday, July 7, 2007

Crush

Spelet Crush är något jag har väntat på ända sedan jag såg presentationen för det på GDC i våras. Det är ett 3/2D spel med unika förutsättningar och unikt gameplay. Det är faktiskt ett av de PSP-spel som jag upplever gör det värt att köpa just en PSP för. Det står på shoppinglistan för sommarens extravaganser.

Anledningen till att jag ens tar upp spel idag är för att jag sitter framför X-boxen och slavar med Shadowrun respektive The Darkness för att få till två hyfsade recensioner tills ikväll när Tove och Anders behöver dem för nya numret av Fenix. Jag tror att jag utan tvekan har lyckats klämma in fler recensioner och artiklar i det numret än vad jag har skrivit totalt. Illa, men sant.

Jag och Tove har också diskuterat lite vidare med workshops, hur vi skall hantera dem och vilka vi skall bjuda in för att hålla dem. Vi tar tag i det på måndag i nästa vecka, när vi inte har Fenix att tänka på. 4 -8000 ord väntar på att jag skall skriva dem, men just nu är det frukost som lockar, så det blir en snabb tripp till butiken innan jag kamperar mig framför skärmen och mörkret återigen.

No comments: