Saturday, November 10, 2007

Snö...

Snö. Utanför. Slask. Och små wobblande dvärgar i bävernylonuniformer, med knappt skönjbara ansikten och fingertoppar, som styltar omkring och samlar snön i isiga klumpar som de sedan placerar ovanpå varandra för att skapa något slags altare till Frostmannen.

Jag tycker inte om någotdera av dem.

I vilket fall som helst är Bat for Lashes bra.

Jag har feber och en klump på armen där vaccinet injicerades. Undrar när jag blir zombie och äter folks hjärna? Talande nog är lymfkörtlarna under armen svullna och även de som sitter vid käken, men de reagerar alltid på infektioner. Fast det här viruset är enligt uppgift dött, så... Ruskigt värre, med andra ord. Influensa utan att ha det. Suveränt. Det blir aspirin, lammullströja och knästrumpor på dagens exkursion. Tur att man inte smittar.

Dags för dagens första kompis Frank, och dags att svärma in till stan för att shoppa lite brodyrtyg. Jag har idéer om svampar, mynt och silver. Allt i ett. Kan vara febern. Kan också vara kreativiteten som smyger sig tillbaka. Eller så är det en salig blandning. Man kan aldrig vara nog så säker.

No comments: